NAŠ PROCES

Services phone

KONCEPT I STRATEGIJA

Od potpuno razrađenih koncepata do parčića sa jednom rečenicom, tu je naš tim za analizu i razvoj. Detaljnu pažnju posvećujemo svakom projektu koji ulazi kroz vrata BitLaba. Želimo da budemo sigurni zašto vaša ideja ima smisla, koje su njene prednosti i zašto bi mogla biti uspješna. Želimo vidjeti zašto bi bilo kome bilo stalo do nje. Naši stručni stratezi će ispitati sve pretpostavke i poslovne planove kako bi imali kvalitetno analiziranu i razrađenu ideju.

Radeći ruku pod ruku sa Vama - našim klijentima, uzimamo vaš početni koncept i povezujemo ga sa svim što naš iskusni tim zna o mobilnim aplikacijama i njihovom uticaju na poslovanje, o tome šta prolazi a šta ne prolazi. Mi pretvaramo ideje u stvarne proizvode.

Kada se složimo oko opšteg koncepta, naš dizajnerski tim razrađuje sve detalje. Jedna od velikih koristi ovog procesa je to što se minuta u strategiji prevodi u jedan sat pri povezivanju, nekoliko sati u dizajnu, i dana ili čak nedelja u razvoju.

SET FUNKCIONALNOSTI

Niz funkcionalnosti je biblija projekta. To je najjednostavniji opis toga kako i šta vaša aplikacija treba da radi. To je ono što naši dizajneri koriste za izradu dizajna a naši inžinjeri kao smjernice za kodiranje. To je temelj svih daljih koraka.

BRENDIRANJE I DIZAJN

Postoje brojni razlozi zašto imamo više aplikacija u prodavnici aplikacija. Vjerovatno jedan od najvažnijih je dobar dizajn iza svega što radimo. U prepunoj tržnici, savršen dizajn će pomoći vašem proizvodu da se istakne. To je prva dodirna tačka koju ćete imati sa korisnicima važno je da se na to računa.

Našu raznoliku grupu dizajnera ujedinjuje strast za dobrim dizajnom i vrhunskom estetikom. Sjajno talentovani, naš dizajnerski tim se brine o tome da svaki dizajnirani ekran, ikona ili logo, uvijek izgledaju i ostavljaju utisak kao da su iz budućnosti.

Funkcionalnost Vaše aplikacije i činjenica koliko je čvrsto kodirana je od kritične važnosti. Ali kada su u pitanju prvi utisci, sve je u dizajnu. Izgled i utisak Vaše aplikacije će odrediti sve ostalo. Naš tim je iskusan i dobro obučen, te posjeduje ilustrativnu kreativnost i duboko razumijevanje izgleda aplikacija.

RAZVOJ I LANSIRANJE

  Razvoj nije samo pisanje koda. Prvi korak u razvoju savršene aplikacije je shvatiti njegovu arhitekturu. Mi vodimo računa o arhitekturi i naš tim starijih developera će Vam pomoći da odaberete savršenu tehnologiju za vaš proizvod.

   Kada je vrijeme da razvoj počne, dodjeljujemo projekat inžinjerima koji su iskusni u odabranim tehnologijama u fazi arhitekture. Naš razvoj zasnovan na agilnosti funkcioniše na bazi dvonedeljnih sprintija a na kraju svake dve nedelje imate mogućnost da redovno pregledate i procenjujete ono što gradimo.  

 Kontinuirana analiza osiguranja kvaliteta znači da na kraju nema iznenađenja. I konačno kada je aplikacija spremna za javnost, pokrećemo je u trgovini i vaša web-lokacija ide uživo. Naš tim radi sve - od obezbeđivanja željenog imena aplikacije u prodavnici do temeljnog usaglašavanja sa standardima u prodavnici.

MARKETING

Pokretanje aplikacije nije lako. Ali postavljanje aplikacije u prodavnici je samo polovina bitke. Kada je riječ o marketingu, ne postoji isto rješenje za sve. BitLab ima izgrađenu mreža partnerskih marketinških stručnjaka koji će Vam pomoći sa marketingom Vaše aplikacije jednom kada je ona lansirana.

POMOĆ EKSPERATA

Dok je Vaša aplikacija još u razvoju, sjedaćemo sa Vama da procjenimo marketinške ciljeve i prilike za Vašu aplikaciju, a zatim Vas predstaviti našoj izabranoj grupi stručnjaka.