НАШ ПРОЦЕС

Services phone

КОНЦЕПТ И СТРАТЕГИЈА

Од потпуно разрађених концепата до парчића са једном реченицом, ту је наш тим за анализу и развој. Детаљну пажњу посвећујемо сваком пројекту који улази кроз врата БитЛаба. Желимо да будемо сигурни зашто ваша идеја има смисла, које су њене предности и зашто би могла бити успјешна. Желимо видјети зашто би било коме било стало до ње. Наши стручни стратези ће испитати све претпоставке и пословне планове како би имали квалитетно анализирану и разрађену идеју.

Радећи руку под руку са Вама - нашим клијентима, узимамо ваш почетни концепт и повезујемо га са свим што наш искусни тим зна о мобилним апликацијама и њиховом утицају на пословање, о томе шта пролази а шта не пролази. Ми претварамо идеје у стварне производе.

Када се сложимо око општег концепта, наш дизајнерски тим разрађује све детаље. Једна од великих користи овог процеса је то што се минута у стратегији преводи у један сат при повезивању, неколико сати у дизајну, и дана или чак недеља у развоју.

СЕТ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

Низ функционалности је библија пројекта. То је најједноставнији опис тога како и шта ваша апликација треба да ради. То је оно што наши дизајнери користе за израду дизајна а наши инжињери као смјернице за кодирање. То је темељ свих даљих корака.

БРЕНДИРАЊЕ И ДИЗАЈН

Постоје бројни разлози зашто имамо више апликација у продавници апликација. Вјероватно један од најважнијих је добар дизајн иза свега што радимо. У препуној тржници, савршен дизајн ће помоћи вашем производу да се истакне. То је прва додирна тачка коју ћете имати са корисницима важно је да се на то рачуна.

Нашу разнолику групу дизајнера уједињује страст за добрим дизајном и врхунском естетиком. Сјајно талентовани, наш дизајнерски тим се брине о томе да сваки дизајнирани екран, икона или лого, увијек изгледају и остављају утисак као да су из будућности.

Функционалност Ваше апликације и чињеница колико је чврсто кодирана је од критичне важности. Али када су у питању први утисци, све је у дизајну. Изглед и утисак Ваше апликације ће одредити све остало. Наш тим је искусан и добро обучен, те посједује илустративну креативност и дубоко разумијевање изгледа апликација.

РАЗВОЈ И ЛАНСИРАЊЕ

  Развој није само писање кода. Први корак у развоју савршене апликације је схватити његову архитектуру. Ми водимо рачуна о архитектури и наш тим старијих девелопера ће Вам помоћи да одаберете савршену технологију за ваш производ.

   Када је вријеме да развој почне, додјељујемо пројекат инжињерима који су искусни у одабраним технологијама у фази архитектуре. Наш развој заснован на агилности функционише на бази двонедељних спринтија а на крају сваке две недеље имате могућност да редовно прегледате и процењујете оно што градимо.  

 Континуирана анализа осигурања квалитета значи да на крају нема изненађења. И коначно када је апликација спремна за јавност, покрећемо је у трговини и ваша веб-локација иде уживо. Наш тим ради све - од обезбеђивања жељеног имена апликације у продавници до темељног усаглашавања са стандардима у продавници.

MАРКЕТИНГ

Покретање апликације није лако. Али постављање апликације у продавници је само половина битке. Када је ријеч о маркетингу, не постоји исто рјешење за све. БитЛаб има изграђену мрежа партнерских маркетиншких стручњака који ће Вам помоћи са маркетингом Ваше апликације једном када је она лансирана.

ПОМОЋ ЕКСПЕРАТА

Док је Ваша апликација још у развоју, сједаћемо са Вама да процјенимо маркетиншке циљеве и прилике за Вашу апликацију, а затим Вас представити нашој изабраној групи стручњака.