RAZVOJ
MOBILNIH
APLIKACIJA
Oživjećemo vašu aplikaciju

Proširite svoj digitalni uticaj i kreirajte dodatnu vrijednost pomoću mobilnih aplikacija za vaše proizvode i usluge.

Pomažemo našim klijentima da kroz jedinstvena, inteligentna, savremena i inspirativna rješenja unaprijede poslovanje. Kreiramo najzahtjevnije aplikacije po pitanju dizajna, funkcionalnosti i sigurnosti za najrazličitije potrebe. Budite ispred konkurencije sa vlastitim mobilnim aplikacijama za najpopularnije platforme (Android, iPhone i iPad).

NAŠE OMILJENE
APLIKACIJE

Testovi auto škole

LAKŠE DO VOZAČKE!

Kreiranjem ove Android aplikacije omogućili smo svim polaznicima teoretske obuke za polaganje vozačkog ispita da na jednostavan način, putem svojih mobilnih telefona, savladaju svo gradivo i polože teoretski dio vozačkog ispita štedeći vrijeme i novac!

Aplikacija se može preuzeti i isprobati besplatno. Za dalju upotrebu preuzmite token koji važi 30 dana i čija je cijena 10KM.

OPŠIRNIJE

NAŠE OMILJENE
APLIKACIJE

SrpskaCafe.com

Android aplikacija donosi aktuelnosti iz zemlje i regiona, dnevno političke događaje, priče iz oblasti ekonomije i privrede, kulture i zabave, zatim kolumne naših najboljih novinara, vijesti iz sporta, intervjue i zanimljivosti. Mobilna aplikacija putem servisa preuzima vijesti iz baze portala SrpskaCafe.com

NAŠE OMILJENE
APLIKACIJE

TURISTIČKE APLIKACIJE

Za potrebe Turističke organizacije Republike Srpske kreirana je mobilna aplikacija sa turističkom ponudom Srpske. Projektu su se priključile turističke organizacije Banja Luke, Laktaša, Šamca, Dervente, Bijeljine, Zvornika, Istočnog Sarajeva - Jahorine, Foče. Svaka od turističkih organizacija kroz web ažurira vlastitu mobilnu aplikaciju a takođe i sadržaje krovne Android aplikacije.

Iz turističkih aplikacija izdvajamo i HrvatskaTravel i Vinske rute Crne Gore

NAŠE OMILJENE
APLIKACIJE

Međunarodna konferencija Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici

Tipska aplikacija razvijena za potrebe naučno-stručnih konfrencija. Aplikacija putem web servisa preuzima podatke sa web platforme ConfOrganiser.com.

Neke od funkcionalnosti aplikacije su:

  • Prikaz opštih podataka o konferenciji
  • Tematske oblasti, važni datumi, organizatori, odbori, novosti, foto i video galerije, lokacije i mape mjesta održavanja, smještaja i sl
  • Podaci o autorima, i radovima
  • Slanje obavještenja učesnicima konferencije kroz Push notifikacije
  • Omogućen je čet - razmjena poruka između autora radova

NAŠE OMILJENE
APLIKACIJE

RTRS

Prateći trendove savremene komunikacije i informisanja, za potrebe Radio-televizije Republike Srpske razvili smo android aplikaciju za praćenje najnovijih informacija sa portala rtrs.tv.

Ako želite da pročitate najnovije informacije iz Republike Srpske, svijeta, pratite kulturne i sportske događaje, gledate TV ili slušate radio program na vašim pametnim uređajima uživo ... Android RTRS vam daje sve na jednom mjestu.

Aplikacija omogućava push notifikacije, komentare, direktnu komunikaciju, pozive i e-poštu prema uslugama RTRS-a.

NAŠE OMILJENE
APLIKACIJE

Spelling League

Igrica razvijena u edukativne svrhe i osnovna namjena joj je da omogući djeci da vježbaju spelovanje riječi engleskog jezika. Igrica omogućava da se djeca takmiče sa svojim školskim kolegama u spelovanju, da sakupljaju bodove i personalizuju svoj nalog.

Takođe igrica omogućava profesorima da prate svoje učenike i da na jednostavan način generišu domaće zadatke na osnovu statistika pogođenih i promašenih riječi za svakog učenika pojedinačno.

Aplikacija thespellingleague.co.uk je namijenjena za korištenje na računaru, ali smo za korisnike iOS-a mobilnih uređaja razvili i mobilnu verziju aplikacije. Modeli plaćanja koje podržavamo su od pojedinačnih korisnika, preko grupnih planova, pa sve do opcija za kompletnu školu.

ŠTA MI TO RADIMO

Mi u BitLabu ne kreiramo samo aplikacije. Mi kreiramo aplikacije o kojima se priča i koje se koriste. Mi jedemo, spavamo i dišemo mobilno. To smo mi!

ANALIZA IDEJA

Mi ne radimo sve što nam dođe pod ruke. Prvi korak u našem radu je pažljiv izbor projekata. Nezavisno od toga koliko ideja zvuči dobro ili koliko je pouzdan naš klijent, mi sve ideje za aplikacije temeljno provjeravamo i analiziramo. Kroz ovaj proces, ukoliko je prihvatimo, ideja se razvija i razrađuje. Tek potom imamo jasnu i kvalitetnu ideju na osnovu koje počinjemo dizajn i kreiranje aplikacije.

REALIZACIJA

Nakon što smo ideju temeljno analizirali i razradili počinjemo razvoj aplikacije, koji ide kroz dva paralelna kolosjeka. Jedan tim naših programera kreira bek-end buduće aplikacije i razvija baze i algoritme na kojima će da počiva aplikacija. Drugi kreativni tim bavi se pažljivim dizajnom i osmišljavanjem korisničkog interfejsa te prilagođavanja aplikacije savremenim trendovima.