РАЗВОЈ
МОБИЛНИХ
АПЛИКАЦИЈА
Оживјећемо вашу апликацију

Проширите свој дигитални утицај и креирајте додатну вриједност помоћу мобилних апликација за ваше производе и услуге.

Помажемо нашим клијентима да кроз јединствена, интелигентна, савремена и инспиративна рјешења унаприједе пословање. Креирамо најзахтјевније апликације по питању дизајна, функционалности и сигурности за најразличитије потребе. Будите испред конкуренције са властитим мобилним апликацијама за најпопуларније платформе (Android, iPhone и iPad).

НАШЕ ОМИЉЕНЕ
АПЛИКАЦИЈЕ

Тестови ауто школе

ЛАКШЕ ДО ВОЗАЧКЕ!

Креирањем ове Андроид апликације омогућили смо свим полазницима теоретске обуке за полагање возачког испита да на једноставан начин, путем својих мобилних телефона, савладају сво градиво и положе теоретски дио возачког испита штедећи вријеме и новац!

Апликација се може преузети и испробати бесплатно. За даљу употребу преузмите токен који важи 30 дана и чија је цијена 10КМ.

ОПШИРНИЈЕ

НАШЕ ОМИЉЕНЕ
АПЛИКАЦИЈЕ

SrpskaCafe.com

Андроид апликација доноси актуелности из земље и региона, дневно политичке догађаје, приче из области економије и привреде, културе и забаве, затим колумне наших најбољих новинара, вијести из спорта, интервјуе и занимљивости. Мобилна апликација путем сервиса преузима вијести из базе портала SrpskaCafe.com

НАШЕ ОМИЉЕНЕ
АПЛИКАЦИЈЕ

ТУРИСТИЧКЕ АПЛИКАЦИЈЕ

За потребе Туристичке организације Републике Српске креирана је мобилна апликација са туристичком понудом Српске. Пројекту су се прикључиле туристичке организације Бања Луке, Лакташа, Шамца, Дервенте, Бијељине, Зворника, Источног Сарајева - Јахорине, Фоче. Свака од туристичких организација кроз веб ажурира властиту мобилну апликацију а такође и садржаје кровне Андроид апликације.

Из туристичких апликација издвајамо и HrvatskaTravel и Винске руте Црне Горе

НАШЕ ОМИЉЕНЕ
АПЛИКАЦИЈЕ

Међународна конференција Безбједност саобраћаја у локалној заједници

Типска апликација развијена за потребе научно-стручних конфренција. Апликација путем веб сервиса преузима податке са веб платформе ConfOrganiser.com.

Неке од функционалности апликације су:

  • Приказ општих података о конференцији
  • Тематске области, важни датуми, организатори, одбори, новости, фото и видео галерије, локације и мапе мјеста одржавања, смјештаја и сл
  • Подаци о ауторима, и радовима
  • Слање обавјештења учесницима конференције кроз Push нотификације
  • Омогућен је чет - размјена порука између аутора радова

НАШЕ ОМИЉЕНЕ
АПЛИКАЦИЈЕ

РТРС

Пратећи трендове савремене комуникације и информисања, за потребе Радио-телевизије Републике Српске развили смо андроид апликацију за праћење најновијих информација са портала rtrs.tv.

Ако желите да прочитате најновије информације из Републике Српске, свијета, пратите културне и спортске догађаје, гледате ТВ или слушате радио програм на вашим паметним уређајима уживо ... Андроид РТРС вам даје све на једном мјесту.

Апликација омогућава push нотификације, коментаре, директну комуникацију, позиве и е-пошту према услугама РТРС-а.

НАШЕ ОМИЉЕНЕ
АПЛИКАЦИЈЕ

Spelling League

Игрица развијена у едукативне сврхе и основна намјена јој је да омогући дјеци да вјежбају спеловање ријечи енглеског језика. Игрица омогућава да се дјеца такмиче са својим школским колегама у спеловању, да сакупљају бодове и персонализују свој налог.

Такође игрица омогућава професорима да прате своје ученике и да на једноставан начин генеришу домаће задатке на основу статистика погођених и промашених ријечи за сваког ученика појединачно.

Апликација thespellingleague.co.uk је намијењена за кориштење на рачунару, али смо за кориснике iOS-a мобилних уређаја развили и мобилну верзију апликације. Модели плаћања које подржавамо су од појединачних корисника, преко групних планова, па све до опција за комплетну школу.

ШТА МИ ТО РАДИМО

Ми у БитЛабу не креирамо само апликације. Ми креирамо апликације о којима се прича и које се користе. Ми једемо, спавамо и дишемо мобилно. То смо ми!

АНАЛИЗА ИДЕЈА

Ми не радимо све што нам дође под руке. Први корак у нашем раду је пажљив избор пројеката. Независно од тога колико идеја звучи добро или колико је поуздан наш клијент, ми све идеје за апликације темељно провјеравамо и анализирамо. Кроз овај процес, уколико је прихватимо, идеја се развија и разрађује. Тек потом имамо јасну и квалитетну идеју на основу које почињемо дизајн и креирање апликације.

РЕАЛИЗАЦИЈА

Након што смо идеју темељно анализирали и разрадили почињемо развој апликације, који иде кроз два паралелна колосјека. Један тим наших програмера креира бек-енд будуће апликације и развија базе и алгоритме на којима ће да почива апликација. Други креативни тим бави се пажљивим дизајном и осмишљавањем корисничког интерфејса те прилагођавања апликације савременим трендовима.